L-CON Controller med 8 x Power relæ udgang, 30VDC, 250VAC 5A, 1 x RJ45 Ethernet, Modbus/TCP, PoE

Intelligent Controller med Webserver
Logiske funktioner, så som: IF-THEN-ELSE
Ingen programmering. Bare vælg, klik og færdig
Supporterer: I/O-modul, tæller, timer, e-mail
Modbus/TCP-protokol til SCADA-software problemfri integration
IEEE 802.3af-kompatibel Power over Ethernet (PoE)
1 x RJ45 - 10/100Mbit Ethernet
8 x Power relæ udgang, COM N.O.
Relækontakt: 30VDC, 250VAC 5A, kun resistiv belastning
Forsyningsspænding: PoE eller 12 - 48VDC / 5.5Watt

L-CON8R
2.555,00  DKK
Ekskl. moms
Antal
Fysisk på lager  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Stil et spørgsmål

WISE (Web Inside, Smart Engine) er en produktserie udviklet af ICP DAS, der fungerer som kontrolenheder til brug i fjernlogisk kontrol og overvågning i forskellige industrielle applikationer. WISE tilbyder en brugervenlig og intuitiv webstedsgrænseflade, der giver brugerne mulighed for at implementere IF-THEN-ELSE-kontrollogik på controllere kun få klik væk; ingen programmering er påkrævet. Med sine kraftfulde og brugervenlige funktioner minimerer den læringskurven, forkorter markedsføringstiden og reducerer indsatsen og omkostningerne dramatisk til systemudvikling.

L-CON8R følger IEEE 802.3af-kompatibel (klassifikation, klasse 1) Power over Ethernet (PoE) specifikation. Det giver mulighed for at modtage strøm fra PoE-aktiveret netværk via Ethernet-par (kategori 5 Ethernet-kabel). Denne funktion giver større fleksibilitet og højere effektivitet, hvilket forenkler systemdesign, sparer plads, reducerer kabler og eliminerer behovet for dedikerede stikkontakter. I mellemtiden vil L-CON8R i tilfælde af et miljø uden PoE stadig være i stand til at modtage strøm fra hjælpestrømkilder som vekselstrømsadaptere eller batteri osv.

Dette modul L-CON8R understøtter Modbus/TCP-protokol for at gøre problemfri integration med SCADA-software tilgængelig. Den har 8-kanals strømrelæudgange. Hvert effektrelæ understøtter kontaktklassificering som 5 A @ 250 VAC eller 5 A @ 30 VDC.

Dimensioner
123 x 72 x 35 mm
Driftstemperatur
- 25°C – 75°C
Forsyning
12 - 48 VDC via klemrække eller via PoE
Isolation
Optisk 2500 VRMS til analoge og digitale ind- og udgange i forhold til strømforsyningen. Magnetisk 1500 V fra netværksinterface til strømforsyningen
Netværk
10/100 Mbit m/RJ45 hunstik
Protokol
Understøtter Modbus/TCP
Udgange
8 stk. relæudgange type A (slutte) AC: 250 V og 5 A DC: 30 V og 5 A Lukketid er 6 ms og åbnetid er 3 ms