L-CON controller med 6 x Digital indgang Wet og 6 x Relæ udgang, 30VDC, 250VAC 5A. indbyggede Logiske funktioner, PoE

1 x RJ45 - 10/100 Base-TX Ethernet
Kan strømforsynes fra PoE
Indbygget Web-Server til opsætning
Logiske funktioner med IF-THEN-ELSE
Rules, I/O, CGI, Tæller, Timer etc.
Email opsættes via Web-browser
Modbus/TCP Protokol
6 x Digital Input (Wet Contact - ekstern spænding for High)
Digitale input har 16 bits tæller
6 x Power Relæ Output: 5A ved 30VDC/250VAC
Power over Ethernet (PoE) eller ekstern DC power supply
Forsyningsspænding: PoE eller 12 - 48VDC / 5Watt
Temperaturområde: -25°C ~ +75°C

L-CON6I6R
2.323,00  DKK
Ekskl. moms
Antal
Fysisk på lager  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Stil et spørgsmål

WISE (Web Inside, Smart Engine) er en produktserie udviklet af ICPDAS, der fungerer som kontrolenheder til brug i fjernlogisk kontrol og overvågning i forskellige industrielle applikationer. WISE tilbyder en brugervenlig og intuitiv webstedsgrænseflade, der giver brugerne mulighed for at implementere IF-THEN-ELSE-kontrollogik på controllere kun få klik væk; ingen programmering er påkrævet. Med sine kraftfulde og brugervenlige funktioner minimerer den læringskurven, forkorter markedsføringstiden og reducerer indsatsen og omkostningerne dramatisk til systemudvikling.

L-CON6I6R følger IEEE 802.3af-kompatibel (klassifikation, klasse 1) Power over Ethernet (PoE) specifikation. Det giver mulighed for at modtage strøm fra PoE-aktiveret netværk via Ethernet-par (kategori 5 Ethernet-kabel). Denne funktion giver større fleksibilitet og højere effektivitet, hvilket forenkler systemdesign, sparer plads, reducerer kabler og eliminerer behovet for dedikerede stikkontakter. I mellemtiden vil L-CON6I6R i tilfælde af et miljø uden PoE stadig være i stand til at modtage strøm fra hjælpestrømkilder som vekselstrømsadaptere eller batteri osv.

Dette modul L-CON6I6R understøtter Modbus / TCP-protokol for at gøre problemfri integration med SCADA-software tilgængelig. Den har 6 effektrelæudgange og 6 isolerede digitale våde kontaktindgange. Hvert effektrelæ understøtter kontaktklassificering som 5 A @ 250 VAC eller 5 A @ 30 VDC, og hver digital inputkanal understøtter tællerindgang.

En anden Modbus/TCP enhed på netværket kan skrive værdier i et af disse registre og disse data kan så også bruges i en regel. Ved brug af flere L-CON moduler kan indgange på et modul indgå i en regel på et andet modul.

Regler sættes op i en webbrowser. Op til 12 forskellige e-mail beskeder kan konfigureres og hver af dem kan have op til 5 modtagere.

Dimensioner
123 x 72 x 35 mm
Driftstemperatur
- 25°C – 75°C
Forsyning
12 - 48 VDC via klemrække eller via PoE
Indgang
6 stk. Kontakt indgange Logisk 0: maks. 4 V Logisk 1: 10 – 50V Med 16 bit tæller funktion maks. 50 Hz
Isolation
Optisk 2500 VRMS til analoge og digitale ind- og udgange i forhold til strømforsyningen. Magnetisk 1500 V fra netværksinterface til strømforsyningen
Netværk
10/100 Mbit m/RJ45 hunstik
Protokol
Understøtter Modbus/TCP
Strømforbrug
4.8 W
Udgange
6 stk. relæudgange type A (slutte) AC: 250 V og 5 A DC: 30 V og 5 A Skiftetider Lukke/åben 6 ms / 3 ms