L-CON Controller med 16 x Digitale indgang, Wet 0 - +50VDC, 1 x RJ45 Ethernet, Modbus/TCP, PoE

Intelligent Controller med Webserver
Logiske funktioner, så som: IF-THEN-ELSE
Ingen programmering. Bare vælg, klik og færdig
Supporterer: I/O-modul, tæller, timer, e-mail
Modbus/TCP-protokol til SCADA-software problemfri integration
IEEE 802.3af-kompatibel Power over Ethernet (PoE)
1 x RJ45 - 10/100Mbit Ethernet
16 x Digital input: Wet: 0 - +50VDC
D/I tæller: 16bit, 50Hz
Forsyningsspænding: PoE eller 12 - 48VDC / 4.5Watt

L-CON16DI
2.323,00  DKK
Ekskl. moms
Antal
Fysisk på lager  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Stil et spørgsmål

WISE (Web Inside, Smart Engine) er en produktserie udviklet af ICP DAS, der fungerer som kontrolenheder til brug i fjernlogisk kontrol og overvågning i forskellige industrielle applikationer. WISE tilbyder en brugervenlig og intuitiv webstedsgrænseflade, der giver brugerne mulighed for at implementere IF-THEN-ELSE-kontrollogik på controllere kun få klik væk; ingen programmering er påkrævet. Med sine kraftfulde og brugervenlige funktioner minimerer den læringskurven, forkorter markedsføringstiden og reducerer indsatsen og omkostningerne dramatisk til systemudvikling.

L-CON16DI følger IEEE 802.3af-kompatibel (klassifikation, klasse 1) Power over Ethernet (PoE) specifikation. Det giver mulighed for at modtage strøm fra PoE-aktiveret netværk via Ethernet-par (kategori 5 Ethernet-kabel). Denne funktion giver større fleksibilitet og højere effektivitet, hvilket forenkler systemdesign, sparer plads, reducerer kabler og eliminerer behovet for dedikerede stikkontakter. I mellemtiden vil L-CON16DI i tilfælde af et miljø uden PoE stadig være i stand til at modtage strøm fra hjælpestrømkilder som vekselstrømsadaptere eller batteri osv.

Dette modul L-CON16DI understøtter Modbus / TCP-protokol for at gøre problemfri integration med SCADA-software tilgængelig. Den har 16-kanals isolerede våde kontaktindgange. Hver digitale indgangskanal understøtter tællerindgang.

En anden Modbus/TCP enhed på netværket kan skrive værdier i et af disse registre og disse data kan så også bruges i en regel. Ved brug af flere L-CON moduler kan indgange på et modul indgå i en regel på et andet modul.

Regler sættes op i en webbrowser. Op til 12 forskellige e-mail beskeder kan konfigureres og hver af dem kan have op til 5 modtagere.