21,5" IP69K rustfri PCAP-chassismonitor for mat- og kjemisk industri, alternativ 1000 nits

21,5", FULL HD 1920 x 1080 16,7 m farger
Lysstyrke 250 nits (mulighet: 1000 nits)
IP69K
VGA, (mulighet HDMI)
USB for berøringsskjermkontroll
PCAP Projisert kapasitiv multitouch-skjerm, berøring med flat design
En ekte flat, lett å rengjøre frontflate med kant-toedge-design
Full IP69K vanntett kabinett
SUS 316/ AISI 316 rustfritt stål for næringsmiddel- og kjemisk industri
Vanntett forseglet kanalrør for kabelbeskyttelse
Støtt VESA / YOKE-feste
Optisk binding (mulighet)
Driftstemperatur 0°C til 45°C
541 x 337 x 56,2 mm
12V DC

MON21.5-T-IP69K
Ring +45 56 66 20 20 for pris
Antall
På vei inn  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

Denne industrielle TFT-skjermen med IP69K rustfri PCAP-chassisskjerm er den ultimate løsningen for bedrifter som søker robuste og holdbare skjermer som tåler tøffe miljøer. Med sin IP69K-klassifisering er skjermen designet for å motstå inntrengning av høytemperatur- og høytrykksvann, noe som gjør den ideell for bruk i bransjer som krever hyppig sterilisering og rengjøring.

Displayet har en PCAP-berøringsskjerm som støtter regn- og hanskemoduser, egnet for ulike miljøer. Denne funksjonen lar brukere samhandle med skjermen selv under våte eller støvete forhold, noe som gjør den til en allsidig løsning for et bredt spekter av bruksområder. Dens fullstendige beskyttelse mot støv, olje, industrielle vaskemidler, sure/alkaliske desinfeksjonsmidler og sjøvann sikrer at den tåler selv de tøffeste forhold.

Den robuste designen til denne industrielle TFT-skjermen med en IP69K rustfri PCAP-chassisskjerm er spesielt skreddersydd for å møte behovene til matforedling, drikkevareproduksjon, farmasøytisk produksjon og kjemiske fabrikker.

I tillegg til den robuste designen, er IP69K rustfri PCAP-chassisskjerm bygget for å tåle høytrykksvann fra alle retninger. Denne funksjonen gjør at den kan motstå spraying på nært hold, høy temperatur og høyt trykk for desinfisering. Kabinettet i rustfritt stål er designet for å tåle sterke rengjøringsmidler, sure/alkaliske desinfeksjonsmidler og sjøvann, noe som gjør det enkelt å rengjøre og vedlikeholde.

Den IP69K rustfrie PCAP-chassisskjermen er konstruert for å være tøff og holdbar, noe som gjør den ideell for et bredt spekter av bruksområder. Dens fullstendige beskyttelse mot støv, olje og andre forurensninger, sammen med dens evne til å tåle vann under høyt trykk og ekstreme temperaturer, gjør den til et toppvalg for bedrifter som trenger pålitelige skjermer som tåler tøffe miljøer.

Denne skjermen er spesielt nyttig i bransjer som krever hyppig sterilisering og rengjøring, for eksempel matvareindustrien og farmasøytisk produksjon. Med sin robuste design og IP69K-klassifisering er DANBIT IP69K rustfri PCAP-chassisskjerm den ultimate løsningen for bedrifter som søker skjermer som tåler de tøffeste forholdene."

Approval
CE, FCC
Dimensioner
541 x 337 x 56.2 mm
Driftstemperatur
0°C to 45°C
Forsyning
12V DC
HDMI
1
On order
IP-Tæthed
IP rating Full IP65/IP69K
Kontrast
3000:1
Luftfugtighed
10% to 90% RH, Non­Condensing
Maks. opløsning
1920 x 1080
Materiale
Stainless Housing
Montering
Vesa; Yoke
Touch
Projected Capacitive Multi Touch Screen
USB
1x USB type­A for touch screen control
VGA
1
Nits
250Nits; 1000Nits
Standard 250Nits
Display
21.5"