Portabel Vejecelle Instrument til Strain Gauge input. Flerpunkts kalibrering, milliV/V. Logging og graftegning. Med TEDs

Suveræne linearitetsspecifikationer
Excitation spænding: 3.3volt
Opløsning: 24bit
%FS: 0.0002
Målehastighed op til 2400 samples pr. sekund
Høj intern opløsning (op til 500.000 counts)
IP67 skyttet kabinet
Batteridrevet (lang batterilevetid)
128 x 64 grafisk skærm med baggrundsbelysning
Flere visningstilstande (peak/bund, delta, live, brutto og netto)
Logning og graftegning til PC (software er inkluderet)
Understøtter TEDS skabelon 33, 40 og 41
Live kalibrering og flerpunktskalibrering
Mål: 170 x 94 x 42 mm
Vægt: 330 gram

INST-LOADCELL-PSD
13.369,00  DKK
Ekskl. moms
Antal
På vej ind  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Stil et spørgsmål

INST-LOADCELL-PSD tillader enkel visning af strain bridge-baserede målinger såsom vejeceller, momenttransducere og andre mV/V outputtransducere med følsomhed op til +/-1 V/V.
Op til 6 kalibreringsområder er tilgængelige, hvilket muliggør forskellige belastningstilstande (spænding og kompression) eller forskellige sensorer. Hvert kalibreringsområde husker indstillinger, såsom udvalgte enheder og taraværdier.
TEDS-enheder, der bruger skabelon 33, 40 og 41, kan tilsluttes og opdaterer den viste kalibrering. De sidste tyve tilsluttede TEDS-enheder vil blive husket og genkendt, når de tilsluttes igen, og vender tilbage til de sidste brugerindstillinger for den enhed. TEDS kan deaktiveres, og de interne kalibreringsområder bliver tilgængelige igen.
Der er også op til 6 visningstilstande tilgængelige. Disse bestemmer, hvad der er synligt på LCD-displayet, og hvilke handlinger der er tilgængelige fra sættet af tre softkeys.
Fuld konfiguration er tilgængelig med et pc-baseret værktøjssæt. Enkel konfiguration såsom topunktskalibrering er tilgængelig fra den håndholdte ved hjælp af menusystemet.