LoRa Indendørs Node Controller til sensorer. Digitale input/output. Seriel Port RS232 el. RS485. 2dBi antenne. Op til 10 km

LoRaWAN Transceiver med digitale indgange
LoRaWAN Transceiver med relæ-udgang (SPDT)
Supporterer LoRa class C protokol
Serielport: RS232 eller RS485 (transparent data)
Opsamler data som sendes til LORA-GATEWAY controller
Frekvens: 868MHz - rækkevidde op til 10 km
1 x antenne 2dBi - SMA han stik
Konfigurations port: Micro USB
Driftstemperatur: -40 - +70°C
Forsyningsspænding: 5 - 24VDC
Mål: 79 x 60 x 24 mm

LORA-NODE-I-CNTR
2.131,00  DKK
Ekskl. moms
Antal
På vej ind  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Stil et spørgsmål

Er en indendørs LoRa-nodecontroller, der bruges til dataindsamling fra flere sensorer. Den indeholder forskellige I/O-grænseflader, herunder digitale input, relæudgange og serielle porte for at forenkle implementeringen og udskiftningen af ​​LoRaWAN-netværk. Desuden kan den udløse flere tilstande og handlinger uden et netværk. Med sit industrielle design og IP30 metalhus er den meget brugt i indendørs applikationer som smarte industrier, bygningsautomation osv.

LoRaWAN-controlleren med indbyggede flere industrielle interfaces forbinder til alle typer sensorer, målere og andre apparater. Det bygger også bro mellem Modbus-data mellem serielt og Ethernet-netværk via LoRaWAN. Den understøtter LoRaWAN klasse C-protokol for at være i fuld kompatibilitet med standard LoRaWAN-gateways inklusive LORA-GATEWAY5 serien. Den er ideel til storskala IoT-applikationsimplementeringer, såsom projekter til bygningsautomatisering, smart måling, HVAC-system osv. Med flere grænseflader kan LoRaWAN Controller perfekt hjælpe med at eftermontere ældre aktiver til IoT-aktivering.