2 port serielportserver - Serial Device Server, RS232 / RS422 / RS485 port over Ethernet. 2 x RJ45, 2 x DB9 han, 12 - 48VDC

2 COM porte over Ethernet, Internet
Hver COM port kan være RS232 eller RS422 eller RS485
RS232 pin 1 - 8: DCD, RxD, TxD, DTR, GND, DSR, RTS, CTS
RS422 / RS485 4-W: pin 1 - 5: TxD+, TxD-, RxD+, RxD-, GND
RS485 2-W: pin 3 - 5: Data-, Data+, GND
Baud Rate: 50 bps - 921kbps
Data Bits: 5, 6, 7, 8
Parity: 1, 1.5, 2
Stop Bit: Odd, Even, None, Space, Mark
2 x RJ45 10/100Mbit
Alarm: relæudgang
Forsyningsspænding: 12 - 48VDC 6.5Watt
Web management
IP Version: IPv4 / IPv6. TCP Server, TCP Klient, UDP klient
Virtuel COM
Pair Connection (remote / slave)
Supporterer: XP til Win10, Server 2003, 2008, 2012
Mål: 135 x 88 x 32 mm
DIN beslag

ETH2SER-IC
3.149,00  DKK
Ekskl. moms
Antal
På vej ind  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Stil et spørgsmål

De fleste virksomheder og myndigheder bruger adgangskontrolplade og Mifare eller RFID til at godkende indgangsidentitet. Traditionelt bruger adgangskontrolmaskinerne RS232 eller RS485 seriel interface med deres kabler, der forbinder til login-serveren. Ved at anvende ETH2SER-IC er adgangskontrolmaskinen i stand til at udvide netværket over længere afstande via Ethernet-grænseflader. Derudover kan ETH2SER-IC linkes til en Router for at få internetadgangsfunktionen, så adgangskontrollen kan indstilles og overvåges over internettet.
Proces kontrol: For at overvåge, konfigurere og administrere robottransportøren inklusive andre produktionsmaskiner kræves PLC (Programmable Logical Control) for at drive ovennævnte fremstillingsproces. ETH2SER-IC kan indstilles til TCP-servertilstand og tilsluttes PLC. Således kan administratoren konfigurere og indstille kommando-indstillinger via Fast Ethernet-intranet til fjernstyring af PLC uden at skulle stå ved maskinen.

ETH2SER-IC serielportserver er specielt designet til at konvertere RS232, RS422 eller RS485 seriel kommunikation til Industrial Fast Ethernet-netværk for at udvide netværksafstanden effektivt og billigt. Der er to 10/100BASE-TX RJ45-porte tilgængelige i ETH2SER-IC til dit netværksbehov. ETH2SER-IC er en tidsbesparende og omkostningseffektiv løsning for brugere og systemintegratorer til hurtigt at omdanne deres serielle enheder til Ethernet-netværket uden behov for at udskifte de eksisterende serielle enheder og softwaresystemet.
Fjernstyring: Da ETH2SER-IC giver en nem seriel-til-Ethernet-forbindelse og forbindelse til et TCP/IP-netværk, kan det eksterne netværkssystem således styres effektivt via sine Web-, Telnet- og VCOM-styringsgrænseflader. Det understøtter både applikations- og seriel driftstilstande til alarm- eller IP-adresseforbindelse, hvilket sparer netværksadministratorens tid til at opdage og lokalisere netværksproblemer uden visuel inspektion af kabler og enheder. Flere forbindelsesmuligheder er også tilgængelige for store netværksmiljøer.
Stabil præstation under vanskelige omgivelser: ETH2SER-IC giver et højt immunitetsniveau mod elektromagnetisk interferens og kraftige elektriske overspændinger, som normalt findes på anlægsgulve eller i trafikstyringsskabe. Driftstemperaturen fra -40 til 75°C gør det muligt at placere ETH2SER-IC i næsten ethvert vanskeligt miljø.

ETH2SER-IC, udstyret med kompakt IP30-standardmetalhus, muliggør enten DIN-skinne eller vægmontering for effektiv udnyttelse af skabspladsen. ETH2SER-IC leverer også en integreret strømforsyningskilde med en bred vifte af spændinger (12 til 48VDC), der er ideel til verdensomspændende drift med applikationer med høj tilgængelighed, der kræver dobbelt eller backup strømindgange.

Dobbelt strømindgang til netværk med høj tilgængelighed: ETH2SER-IC har et stærkt dobbelt strømindgangssystem med omfattende spændinger (12V ~ 48VDC) integreret i kundens automatiseringsnetværk for at forbedre systemets pålidelighed og oppetid.