DANBIT A/S har et stort udvalg af standalone adgangskontrol bla. Irisscanner, fingerscanner og andet tilbehør inde for ADK og overvågning.
Personadgang, færdsel vha. sluser, pullerter nummerplade genkendelse osv. Her er et lille udvalg af hvad vi tilbyder.
Andre løsninger og muligheder kan tilbydes. Kontakt vores salgs afdeling.

Atomur løsninger...

DANBIT A/S har et stort udvalg af standalone adgangskontrol bla. Irisscanner, fingerscanner og andet tilbehør inde for ADK og overvågning.
Personadgang, færdsel vha. sluser, pullerter nummerplade genkendelse osv. Her er et lille udvalg af hvad vi tilbyder.
Andre løsninger og muligheder kan tilbydes. Kontakt vores salgs afdeling.

Atomur løsninger, der synkroniser servere og ligende op mod Frankfurt senderen der har en rækkevidden på 2000 km.
GPS tidsmodtager til nøjagtig tidsangivelse på servere.

Mere

Adgangskontrol / ADK / Alarmer / NTP-server - Atomur 

Underkategorier

 • Adgangskontrol / Tidsregistrering

  Versioner af adgangskontrol-terminalerne kan genkende fingeraftryk og bruge tastatur til indtastning af pinkode, hvor dette ønskes. ADGANG-A kan desuden genkende ansigter. Alle terminalerne kan bruges ”Stand alone” – d.v.s. når de er konfigureret med de nødvendige data om med­arbejdere og regler for arbejdstid m.m., så fungerer de til daglig brug selvstændigt – uden pc-forbindelse.

  Versioner af adgangskontrol-terminalerne er med RFID læser eller en kombination af RFID, keypad og fingeraftryklæser. Flere af terminalerne kan administreres fra en PC over netværket eller USB. 

 • Alarmer / GSM-alarmer

  Trådløst avanceret alarmsystem med mange anvendelsesmuligheder.

  Trådløs teknologi gør det nemt at installere og udvide med flere følere. Base enheden kan styreres fra både mobiltelefon og fjernbetjening. Alarmsystemet kan aktiveres/ deaktiveres fra mobiltelefon via SMS, APP samt at få oplyst aktuel status.

 • Elektriske dørlåse / el-slutblik
 • Fingeraftrykslæser / Biometric
 • Hardwarelås / USB-dongle
 • Irisscanner / Biometric

  DANBIT anbefaler irisscanning, da sikkerheden er høj. Det amerikanske forsvar samt immigrationsmyndighederne har erfaret, at iris scanning er den mest effektive måde, at identificere personer på, da det endnu ikke er muligt at kopiere iris lige som fingeraftryk.

  Adgangskontrol via irisscanner

  Når vi taler om moderne teknologi som iris skanning er det vigtigt, at kende forskellen mellem Iris og Retina.

  Retina er den røde farve man oplever på et dårligt blitz billede – eller det som kun din øjenlæge kan se.

  Din Retina kan fortælle om en kvinde er gravid eller er på nogen form for medicin.

  Iris er den cirkelformede del af øjet omkring pupillen (den sorte del)

  Iris genkendelsesteknologien er forskellig fra en Retina skanning. Det er det samme som, at tage et billede ved brug af et normalt digitalt kamera – der er derfor ingen grund til, at bekymre sig om øjets sikkerhed.

  Positiv identification

  Efter en alder på 12 måneder er Iris mønstret fuldt udviklet og ændre sig ikke gennem livet. Iris er enestående – venstre og højre Iris er totalt forskellig - selv på tvillinger som har det samme DNA.

   

  Mest nøjagtige

  Sandsynligheden for 2 personer har det samme Iris mønster er 1 ud af 1078. Til sammenligning falder der på hele jordens overfalde 1023 snefnug på et år. Af de 400 tilgængelige målepunkter der findes på den menneskelige krop, har hvert øje 240 målepunkter. Til sammenligning har et fingeraftryk lidt over 50 målepunkter, for diabetes patienter samt andre sygdomme kan dette ikke anvendes som gyldig identification, da fingeraftrykket er fraværende. Ansigtsgenkendelse har lidt over 25 målepunkter og hånden omkring 10 målepunkter og Retina endnu lavere. DNA er ubetinget den bedste biometriske identification af et menneske (målingen tager dog mere end 2 sekunder). Derfor er den mest præcise biometriske teknologi der kommercielt er tilgængelig i dag er Iris skanning.

  Nem at anvende

  Fra en afstand på 31-35cm genkendes Iris. Korrekt genkendelse er mulig selvom en person bruger kontaktlinser, har et halv lukket øje eller bærer solbriller.

   

  Hurtig genkendelse  

  Iris genkendelse er ekstrem effektiv i stor målestok som lufthavne eller grænsetilfælde hvor hurtig gennemløbstid er en påkrævet (det tager mindre end 2 sekunder at finde et sæt Iris blandt 1 million personer).

  Non-Invasiv genkendelse

  Iris genkendelse kræver ingen fysisk kontakt med øjet (non-invasiv). Det betyder en potentiel smittefare eller skade på øjet helt undgås for mennesker.

  Høj skalerbarhed

  iCAM7xxx familien tilbyder høj skalerbarhed til alle virksomhedsstørrelser eller nationale ID projekter.

   

  Modforanstaltninger 

  Iris ID er den højeste standard indenfor biometriske sikkerhedsløsninger. Iris adgangskontrol er den perfekte modforanstaltning for uønsket indtrængning sammenlignet med forfalsket foto eller video overvågning.

 • Lysbarriere
 • Mikrobølgebarriere
 • Perimeter / IR-barriere
 • Strømsparer
 • Atomur / Time Server
 • Tyverisikring / GSM-alarm
 • Wiegand

  Information om Wiegand

  Til at forbinde kortlæsere med andet udstyr bruges ofte det meget simple Wiegand interface, der bruger to udgange D1 og D0 og fælles nul. Når data ikke sendes, er både D1 og D0 på højt niveau (5V) og som skitsen her viser, sendes data ved periodisk at trække enten D1 eller D0 til lav, for at angive dataværdien. Timing-signalet(Clock) dannes ved at  kombinere impulserne fra D1 og D2

 • Pullerter/ vejspærring

  Hydrauliske eller mekaniske fjernbetjente pullerter til vejspærring/ tyverisikring.

  Til udendørs brug. Rustfrit stål og en gennemsnitlig højde på 50 cm.

Viser 1 - 21 af 21
Viser 1 - 21 af 21