3G Basestation som henter LOG-DATA fra alle Trådløse Dataloggere i systemet. Overfører til PC eller Cloud via 3G mobilnettet

Radio-basestation henter Log-data fra Dataloggere
Basestationen er bindeled mellem Dataloggere og PC
Basestation data fra 100 trådløse Dataloggere
Frekvensbånd Basestation og Datalogger er 870MHz
Op til 150meter - afhængig af forhold
Større afstand med Repeatere (radio-relæ-stationer)
Overfører log-data via GSM 3G GPRS Mobil-nettet
USB interface til PC for opsætning:
Basestation er opsætnings-dockingstation til Dataloggerne (Optisk)
Protocol: SMTP (POP før SMTP-AUTH (login) FTP, SMS
SMTPS (SMTP over SSL)
Temperatur: -10 - +55°C
Mål: 96 x 66 x 39 mm
Strømforsyning medfølger
Kun til T&D Dataloggere

LOG-WL500GSM
5.242,00  DKK
Ekskl. moms
Antal
Fysisk på lager  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Stil et spørgsmål

LOG-WL500GSM serien giver dig mulighed for at blande og matche en række trådløse radiokommunikationsloggere med forskellige datasamlere for at imødekomme dine behov.

LOG-WL500GSM ​​er en dataindsamler udstyret med 3G-mobilnetværksfunktion. Den indsamler data fra nærliggende dataloggere via trådløs radiokommunikation og sender dem automatisk via 3G-mobiltelefonnetværk til den indstillede FTP-server eller e-mail-adresse.

Det er perfekt til situationer, hvor du ikke har nogen pc eller LAN tilgængelig, f.eks. Under transport, i drivhuse eller på byggepladser. Så længe du kan levere strøm, kan du indsamle og overføre data uden bekymring og stress.
LOG-WL500GSM ​​kan kombineres med enhver af vores dataloggere i LOG-WL500 serien. Og op til 20 loggere kan registreres til samtidig brug. Brug vores software til at foretage indstillinger for mobilkommunikation.

Da det bruger mobilnetværk til at overføre data, er alt, hvad du skal gøre, at sikre en strømkilde og være inden for mobilområdet for at sende data til en FTP-server eller til en registreret e-mail-adresse.

Efter en advarsel kan meddelelsen automatisk sendes via e-mail eller SMS og / eller ved at forbinde en summer eller lampe til kontaktudgangen, kan du oprette en alarm på stedet. Det kan også bruges med vores gratis TD WebStorage Service, hvilket gør det nemt at overvåge data, se grafer og kontrollere advarsler fra enhver pc eller mobil enhedens webbrowser.

Andet
Alarm advisering via email og SMS. Kan styres via SMS kommandoer. Dataoverførelse via GPRS nettet (GPRS email eller FTP)
Forsyning
Batteri 4 stk. AA Eller via DC stik 1,7/ 3,5 mm 5 VDC