Web-baseret I/O Controller med add-on op til 64 I/O moduler. Med Peer-to-Peer kommunikation. Betingelser, Skemalagte, Logik

Netværksbaseret I/O modul kontroller
Til alle ControlByWeb-moduler
Kraftig indbygget webserver
Logning og automatisk tegning af logfiler
Indbygget Ethernet-switch med to Ethernet-forbindelser
Ekspansionsbus - Direkte forbindelse med op til 64 moduler *
Understøtter USB WiFi-adaptere/USB-flash
Til 1-wire bus til temp/fugtighedssensorer
Brugerdefinerede e-mail-alarmer
Logiske scripts eller programmer med Lua
Avanceret planlægning i fuld kalender
Protokoller: HTTP, HTTPS, SSL, SMTP, Modbus/TCP
Remote Services ™ server og klient m.m.
E-mail-alarmer baseret på brugerdefinerede betingelser
Statisk eller DHCP IP-adressekonfiguration
XML, Modbus/TCP og SNMP interface muligheder

X-600M-I
7.453,00  DKK
Ekskl. moms
Antal
Fysisk på lager  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Stil et spørgsmål

X-600M-I serien er den ultimative drop-in-løsning til overvågning og kontrol. Start med X-600M-I master-controlleren, og tilføj I/O ved at forbinde ekspanstionmoduler til en løsning, der er skræddersyet til din specifikke applikation. Ekspansionmoduler inkluderer relæer, digitale indgange, analoge indgange, termoelementer og meget mere. Denne serie har mange kraftfulde funktioner og vil være en ideel løsning til mange applikationer.

X-600M-I er en Web-aktiveret I/O-controller, der udfører kontrol-, logik- og overvågningsfunktioner svarende til en programmerbar Logic Controller (PLC). I modsætning til en PLC er X-600M-I imidlertid designet til Web-baserede applikationer. X-600M-I kan konfigureres, styres og overvåges ved hjælp af sin indbyggede Web-Server og en standard Web-browser. Installationswebsiderne er intuitive og nemme at bruge og kræver ikke specielle programmeringsfærdigheder. Ingen tilføjelsessoftware er påkrævet.

X-600M-I fungerer som en kraftig master-controller til andre ControlByWeb™ moduler. Med det specielle interconnection fladkabel er det muligt at forbinde op til 64 ekspansionmoduler direkte til X-600M-I. Den kan også styre enhver af vores andre enkeltstående ControlByWeb-enheder over et Ethernet-netværk med op til 128 enheder.

Mange kraftfulde funktioner er inkluderet i denne nye serie; såsom tilpassede e-mail-meddelelser, planlægning, logning og grafer af loggede data, brugerdefinerede Lua-scripts og meget mere.

Ekspansionsmoduler til X-600M-I er tilgængelige til tilføjelse af relæer, digitale indgange, termoelementer og mere.