GPS sporing og fjernkontrol af køretøjer. GPS tracker med mange administrationsmuligheder

Sporingsenhed med mange funktioner

GPS-TRACK-U1
2,626.00 DKK
Tax excluded
Quantity
Physically in stock  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

GPS-TRACK-U1 er en avanceret GPS- og GSM-baseret sporingsenhed til køretøjer.

Udover at kunne spore køretøjer til­bydes der en lang række funktioner, som egner sig til udlejnings- og vognmandsfirmaer. Gennem enhedernes man­ge ind- og udgange samt serielle porte kan en lang række ekstraudstyr tilsluttes.

Forbindes enhederne til køretøjets tænding med et relæ, er det muligt at administrere hvem der kan starte motoren, vha. RFID tags og en tilsluttet RFID læser. Ydermere kan man fra ’centralen’ forhindre start af motoren, hvis køretøjet bliver stjålet.

Enhederne har indbygget stemme-kommunikation mellem central og fører, og for at lovliggøre kommunikationen kan et håndfrit højtaler/mikrofon-sæt tilsluttes. Ved at tilslutte et trådløst telefon-tastatur kan føreren også foretage og modtage opkald.

For at supplere kommunikationen kan en monitor (2 modeller) tilsluttes til visning af køreinformationer m.m. Hvis føreren kører med varer, der skal leveres, kan en stregkodelæser tilsluttes, så centralen kan registrere levering af varer.

En ekstern temperatursensor kan tilsluttes og f. ex. monteres i lastrummet for at overvåge temperaturen. Også en panik-knap kan tilsluttes, så føreren om nødvendigt kan alarmere centralen, hvis der opstår en kritisk situation.

Set fra centralens side er der mange nyttige funktioner. Et geografisk hegn (geofence) med op til 128 punkter kan defineres, så der automatisk sendes besked, hvis køretøjet forlader det afgrænsede område. Foruden positionen kan centralen aflæse brændstof- og batteri-niveau m.m. (kræver yderligere indgreb i bilens elektriske system).

GPS-TRACK-U1 er ikke et komplet system, men hardware til udvikling af skræddersyet system. Derfor medfølger komplet protokol beskrivelse. Kan benytte software GPS-TRACKSx uden at der skal udvikles nogen software.

OBS! GPS-TRACK-U1 er et avanceret stykke elektronik og kræver omfattende indgriben i bilens elektronik. Det anbefales derfor, at en autoelektriker installerer den.

Hvis bilen/køretøjet ikke anvendes i længere tid, er der risiko for afladning. Beskyt batteriet mod afladning med spændingsvagten

Driftstemperatur
-20° ~ 70° C (uden batteri)
Dimensioner
31 x 72 x 108 mm
Hukommelse
8 MB
Porte
3 X RS232/ serielle
Digitale indgange
4 (2 opadgående triggere og 2 nedafgående triggere)
Rækkevidde
Højde: 50.000 meter. Hastighed: 500 km/t
Kanaler
50
Båndbredde
850 / 900 / 1800 / 1900 MHz
Antenne
Ekstern GPS antenne
Sensor
Bevægelses sensor 3-akset accelerometer
Lyd
2-vejs lyd
Back-up
Back up batteri: 1150 mAH (levetid op til 4 timer ved datatransmission hvert andet sekund)
Analoge indgange
2 (12-bit opløsning)
Digitale udgange
3 (max 300 mA)
Forsyningsspænding
8 ~ 30 VDC (forsynes via køretøjet)
Trådløs
GSM Quad-band
Opstart
1-35 sekunder under åben himmel